Sponsoring!

Bij Technics4U worden kinderen op een actieve manier enthousiast over Wetenschap & Techniek. Ze ervaren dat techniek écht overal is! Zo dragen we bij aan een grotere instroom van leerlingen bij technische scholen/studierichtingen. Helpt jouw bedrijf mee om te laten zien hoe veelzijdig deze sector is?

Investeer in enthousiasme!

Bij Technics4U gaan de kinderen vooral veel doen. Maar we kunnen per gastles niet alles aan bod laten komen. Daarom willen we middels de online lesbrieven, onze social media en via de gastlessen de veelzijdigheid van techniek laten zien. Je kunt ons daarbij helpen door voor €3.500 een video te sponsoren! Als tegenprestatie maken we ook meteen een bedrijfsvideo op maat!

WHY?

Waarom sponsoren? Je draagt eraan bij dat kinderen op jonge leeftijd enthousiast raken voor techniek. Beeldvorming begint immers al op jonge leeftijd. Ook draag je bij aan de promotie van techniek in jouw regio en je geeft kinderen (maar ook docenten en ouders!) een beeld van de techniek in jouw industrie/expertisegebied.

HOW?

We komen met een professionele cameraman bij jou op locatie een leuke video opnemen over (een stukje) techniek bij het bedrijf. Dit duurt doorgaans maximaal één werkdag. Met de beelden die we opnemen, maken we twee video’s. Eén voor ons, één voor jou!

WHAT?

Wat levert het concreet op? We maken twee video’s. Een versie voor de jeugd en een bedrijfsfilm. Want als we er toch zijn, maken we meteen een bedrijfsfilm die ingevuld kan worden naar jouw wensen. Ook levert het je bedrijf extra naamsbekendheid op bij zowel de kinderen als hun ouders.

Over ons.

Technics4U enthousiasmeert kinderen voor de wereld van techniek middels een gratis aanbod voor de groepen 7 en 8 van de basisschool. Dit aanbod bestaat uit:

  • Een gastles over de wereld van techniek van 60 minuten per klas;
  • Een gratis technisch werkstukje voor iedere leerling;
  • Een digitale lesbrief met verdieping op de gastles.

Door kinderen al op jonge leeftijd te laten zien hoe veelzijdig techniek is en bij hoeveel beroepen je wel niet te maken krijgt met techniek, hopen we dat zij op latere leeftijd eerder geneigd zijn om hun studiekeuze in te richten op deze sector.

Social Media

Telefoonnummer

  • 06 418 034 65

E-mailadres

Doe je mee?

We komen graag met je in contact om de mogelijkheden voor sponsoring te bespreken!

Bedankt voor je aanvraag!
Je aanvraag is niet verzonden. Probeer het nog eens