Menu

Veel gestelde vragen

Hoe meld ik mijn school aan voor een evenement?

In het menu staat een item ‘Aanmelden’. Hier staat een overzicht van alle evenementen waarvan de aanmeldgegevens bekend zijn. Via het e-mail adres dat vermeld staat bij het evenement van uw keuze kunt u uw school aanmelden. Wees echter wel snel, want Technics4U zit vaak erg snel vol!

 

Onze school is op vrijdagmiddag gesloten. Houden jullie hier rekening mee?

Bij de aanmelding kunt u in de mail een voorkeur opgeven. Zolang er plaats is op het betreffende dagdeel, wordt u op basis van uw voorkeur ingedeeld. Het kan natuurlijk voorkomen dat veel scholen dezelfde voorkeur hebben. In dat geval is het een kwestie van “wie het eerst komt, wie het eerst maalt”. Het is dus belangrijk om uw school z.s.m. op te geven zodat u de meeste kans maakt dat uw voorkeur wordt gehonoreerd.

 

Wij willen ons afmelden. Kan dit?

Het is belangrijk om u te realiseren dat er veel aanmeldingen binnenkomen en de organisatie dus regelmatig scholen moet teleurstellen omdat het evenement vol zit. Hoewel het evenement voor de deelnemende scholen gratis is, wordt er door de organisatie veel geld en tijd gestoken in de realisatie van het evenement. Wij nemen de aanmeldingen daarom erg serieus en wij verwachten dit ook van de scholen/leerlingen. Wanneer u zich uiterlijk één week voor de start van het evenement afmeldt via de gegevens die u vindt onder ‘Aanmelden’ kunnen wij nog een school van de wachtlijst toelaten. Indien er later wordt afgezegd, brengen wij uw school onkosten in rekening van €10,- per opgegeven leerling.