Menu

Extra aanbod

Technics4U biedt naast het landelijke, gelijknamige evenement ook activiteiten aan die direct toepasbaar zijn in de klas. Ben je een vertegenwoordiger van een middelbare school of een ROC, klik dan hier voor informatie over het ‘grote’ Technics4U.

 

Technics4U On Tour

Technics4U gemist, nog niet beschikbaar in de regio van jouw school of je vond het zo leuk en je wil nog een keer? Geen zorgen, want wij komen met een aangepast programma bij jou op school voor groep 6, 7 en 8!

 • Alleen met leerlingen van de organiserende school
 • Films, quizzen, entertainment en werkstukjes
 • Lesbrief
 • Een ochtend of middag vol techniek
 • Vanaf €425,- per dagdeel (exclusief materialen)

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw school? Gebruik dan het formulier onderaan de pagina.

 

Schatten van de Wereld

In samenwerking met 999 Games biedt Technics4U het educatieve bordspel ‘Schatten van de Wereld’ aan. Dit spel is speciaal voor groep 6, 7 en 8 om te oefenen met de algemene kennis. De inhoud van het spel is afgestemd op het onderwijscurriculum, waardoor de vragen perfect aansluiten bij de lesmethodes. Behalve Techniek, komen er ook andere vakken aan bod, zoals Aardrijkskunde, Biologie, Geschiedenis en Rekenen.

 • Speelbaar met de landkaarten Nederland en Europa
 • Inclusief uitbreiding voor het digibord
 • Inclusief ‘blanco bord’ voor eigen invulling van de docent
 • Als complete les, of als energizer tussendoor
 • Leuk en leerzaam voor in de klas, maar ook voor thuis
 • €40,- per spel
 • In combinatie met eenmalige workshop op locatie

Met ‘Schatten van de Wereld’ geef je de leukste les van de dag! Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw school? Gebruik dan het formulier onderaan de pagina.

 

E-learning: Techniek voor docenten (en leerlingen!)

Elke school en elke docent ‘moet wat met techniek’ vanaf 2020. Maar niet iedereen heeft evenveel affiniteit met dit onderwerp en dat is helemaal niet zo gek. Techniek is namelijk een ontzettend breed begrip en het is niet eenvoudig om daaraan inhoud te geven in de les.

De E-learning module ‘Techniek voor docenten’ richt zich op vier onderdelen:

 1. Vergroten van de kennis over techniek
 2. Opfrissen van didactische vaardigheden
 3. Aanbieden van concrete lesinhouden, lesideeën en inspiratie
 4. Behalen certificaat voor Lerarenregister

Inhoudelijk is de module opgebouwd uit zeven onderdelen van techniek. Bij ieder onderdeel hoort een leuke lesactiviteit die vrijvalt wanneer de docent het onderdeel heeft afgerond. Zo verdient de docent gaandeweg leuke activiteiten die hij/zij de volgende dag al kan doen met de leerlingen.

Als aanvullende optie biedt Technics4U in samenwerking met Hogeschool Windesheim ook live cursussen en workshops aan waarmee docenten in een praktijkomgeving ook daadwerkelijk technische vaardigheden ontwikkelen.

De module is per 1 september beschikbaar. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw school? Gebruik dan het formulier onderaan de pagina.

 

Meer informatie:

Vul het forumlier in, er wordt per ommegaande contact opgenomen:

Ik heb interesse in (meerdere keuzes mogelijk):
Technics4U On TourSchatten van de WereldE-learning Techniek